VI ER DEDIKERTE UTVIKLERE.
Og engasjerte pårørende.

Hvert år, bare i lille Norge, blir 30.000 mennesker skadet og 50 mennesker dør av fall i trapp. I slutten av 2011, som studenter ved NTNU, begynte vi å jobbe med konsepter for å hjelpe folk unngå å falle i trapp, etter å ha lest en forskningsrapport om problemet. Vi har alle hatt besteforeldre som sliter med å gå i trapp, som egentlig bare trengte litt ekstra sikkerhet og støtte av en hjelpende hånd for å fortsette klatre trapper trygt selv.
 
Etter å ha utviklet konsepter og diskutert disse med brukere og helsepersonell, begynte vi å bygge de første prototypene av AssiStep, ved å etterligne hvordan vi pleide å hjelpe våre egne besteforeldre. Vi tror på viktigheten av å leve en aktiv hverdag, og for de aller fleste er trappa en av de beste kildene til aktivitet – å slutte å bruke den bør være en siste utvei.
 
Vi tror at mer kan gjøres for å hjelpe folk holde seg uavhengig og gå i trapper selv, og AssiStep er vår måte å bidra til å få det til å skje.
 

Teamet bak AssiStep

 • pic

  Ingrid Lonar

  Teknisk sjef, medgründer

  (+47) 98 03 80 21

  Master of Mechanical Engineering at NTNU, specializing in Product Development. Ingrid has experience with leadership and entrepreneurial work through volunteering at Start NTNU.

 • pic

  Halvor Wold

  Daglig leder, medgründer

  (+47) 99 56 01 30

  Halvor has a master from NTNU School of Entrepreneurship, and previously studied cybernetics. He started his first venture in High School, and has work experience from the Norwegian research institute SINTEF, as well as being a startup advisor at NTNU.

 • pic

  Eirik Gjelsvik Medbø

  Markedssjef, medgründer

  (+47) 40 86 31 98

  Eirik has a Master degree from NTNU School of Entrepreneurship, and previously studied nanotechnology. He has had several internships in an Oslo startup, and has marketing and leadership experience from extracurricular work in Trondheim.

 • pic

  Daniel Ihlen Ekelund

  Produktutvikler

  (+47) 47 32 86 97

 • pic

  Jörg Radtke

  Salg, Sverige

  (+46) 8 559 23 588

Besøk oss

Adresse:

AssiTech AS

Jarleveien 12

7041 Trondheim

Org.nr: 813 727 102

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Utviklingspartnere