Send oss en forespørsel
Kontakt meg:
Vi tar kontakt så snart som mulig. Ha en fin dag!
Lurer du på noe? Ring oss:
Hold nede cmdctrl tasten og trykk +/-
Forside -> Historier -> Småbarnspappa Espen (35) Fikk Hjerneslag På Nyttårsaften. Les Hans Erfaringer Med TOPRO Step.

Historier

Småbarnspappa Espen (35) fikk hjerneslag på nyttårsaften. Les hans erfaringer med TOPRO Step.

Trappeassistenten / trapperullatoren AssiStep er et godt egnet hjelpemiddel for bruk i trapp
Lesetid ca 3 min. Publisert 30.04.2018
Espen (35) ble rammet av et hjerneslag i 2015. Fra å være helt pleietrengende og usikker på om han kom til å leve, klarer han nå å gå trappen helt alene.
Aktiv familiefar

Espen er som mange 30-åringer tobarnspappa, og levde et hektisk liv.

Natt til nyttårsaften i 2015, skjedde det noe. De var på hyttetur hos et vennepar da Espen følte seg rar og begynte å kaste opp. Kona lurte på om han kunne ha fått et slag, som viste seg å stemme. Han ble rammet av blødning i hjernestammen. De var usikre på om han i det hele tatt kom til å overleve. Fra å være aktivt opptatt av sykling, golf og å leke høyt og lavt med barna (yngstejenta var bare 11mnd), kunne han plutselig hverken gå, snakke eller spise selv. Han var fullstendig pleietrengende.

Vi feiret 1-års dagen til hun yngste på sykehuset. Men det var mest for å ha gjort det. Espen var helt utslitt.
Kona til Espen
Stahet førte til feiring og bedring

Staheten om å feire brusdag nærmest på trass har vist seg å være gull vært. For etter mye hardt arbeid og med god hjelp blant annet gjennom opphold Sunnaas rehabilitering, har han trent seg opp til å gå trappen uten å være avhengig av andre. Og det krever vilje!

Da Espen flyttet hjem, sov han nede i stuen, og sommeren 2016 var paret sikre på at de måtte bygge om huset for å ha soverommet nede.

Heldigvis ble de tipset om TOPRO Step.

Før gikk han ikke trappen på egenhånd. Han måtte ha følge. Ofte måtte de være to stykker for å føle seg trygge nok når de hjalp han. Med TOPRO Step kan han gå opp og ned som han selv vil.

Det er nå 2,5 år siden slaget, og fra å være helt pleietrengende kan han nå være hjemme alene uten hjelp.

"Med TOPRO Step går jeg helt alene. Før måtte jeg vente helt til hjemmesykepleien kom innom for å få hjelp. Nå klarer jeg det selv! Og det er veldig lett å bruke"
Espen 35

Last ned vår nyeste TOPRO Step-brosjyre:

  • .pdf
    TOPRO Step Brochure End Customer NO WEB 20 02 2024 TOPRO-Step_Brochure-End-Customer_NO__WEB__20-02-2024.pdf Størrelse: 2,37 mb Last ned