Institusjoner

 
AssiStep kan gi verdi til både rehabiliteringssentre og andre institusjoner som har som mål å øke brukernes mobilitets- og aktivitetsmuligheter.
 
Å gå trapp er en enkel, men effektiv treningsmåte. For hvert trinn du tar, løfter du hele kroppen med ett ben – en veldig god trening av styrke og balanse.
 
Mange brukere trenger både økt støtte og trygghet når de går i trapp. Derfor har vi utviklet AssiStep, i tett samarbeid med ergo- og fysioterapeuter i Norge.
 
AssiStep er utviklet for å være veldig brukervennlig, og de fleste brukerne forstår bruken raskt etter en liten opplæring.
 
 

I bruk

Når du går opp trappen skyver du håndtaket lett foran deg, og når det trekkes nedover står det i ro, noe som gjør at du kan gå opp trappen steg for steg. Hvis du faller forover på tur ned trappen låser håndtaket seg fast med en gang, noe som gjør hjelpemiddelet både enkelt og trygt å bruke.

     

Diskret

AssiStep er designet for å passe inn i hjemmet ditt uten å ta noe særlig mer plass en ett normalt gelender. Fold inn håndtaket, så vil vennene dine knapt merke at det er der.
     

Fleksibel

AssiStep kan installeres i de fleste typer trapper, og høyden på håndtaket kan justeres til å passe både barn og voksne.

     

Brukergrupper

De typiske brukerne av AssiStep har mobilitetsutfordringer eller deltar i rehabiliteringsprogrammer for å beholde eller øke styrke, balanse og mobilitet i bena.
 

Les mer om AssiStep Send en forespørsel