Send oss en forespørsel
Kontakt meg:
Vi tar kontakt så snart som mulig. Ha en fin dag!
Lurer du på noe? Ring oss:
Hold nede cmdctrl tasten og trykk +/-
Forside -> Nyheter -> TOPRO styrker vekstutsikter ved kjøpet av AssiTech og deres innovative ganghjelpemiddel for trapper, AssiStep

Nyheter

TOPRO styrker vekstutsikter ved kjøpet av AssiTech og deres innovative ganghjelpemiddel for trapper, AssiStep

Lesetid ca 4 min. Publisert 26.08.2021
Gjøvik, (27.august 2021). Topro Industri AS (“TOPRO”) annonserer i dag kjøpet av AssiTech AS (“AssiTech”) – utvikleren av AssiStep. AssiStep er designet og utviklet i Norge, og er et innovativt ganghjelpemiddel som hjelper brukeren å bevege opp og ned trapper. Ved å gjør det mulig for personer å holde seg aktive og bo i sitt eget hjem lengst mulig adresserer AssiStep et stort og voksende marked.
F.v. Daglig leder Assitech AS, Halvor Wold og Administrerende Direktør Topro Industri AS, Asbjørn Eskild

AssiStep er et utmerket tilskudd til TOPROs eksisterende portefølje av innovative og anerkjente ganghjelpemidler. Med sin markedsledende posisjon og omfattende distribusjonsnettverk er TOPRO i en unik posisjon til å akselerere salget av AssiStep internasjonalt.

“Det er en glede å ønske AssiTech velkommen som en del av TOPRO. AssiStep er et ganghjelpemiddel for trapper, på samme måte som rullatorer er for flater, og bidrar til at brukeren holder seg aktiv. AssiStep komplementerer vårt eksisterende produktsortiment av ganghjelpemidler på en utmerket måte. Vi ser også frem til å få AssiTech-grunderne ombord i TOPRO, noe som vil ytterligere styrke vår kompetanse og innovative mentalitet”, sier Asbjørn Eskild, administrerende direktør i TOPRO.

Bakgrunn

AssiStep startet sin reise tilbake i 2012 da tre studenter ble uteksaminert ved NTNU i Trondheim.

“Vi begynte å utvikle AssiStep som studenter ved NTNU. Vårt mål var å utvikle et helt nytt og revolusjonerende ganghjelpemiddel som kunne gjøre det mulig for personer å bo i sitt eget hjem lengst mulig. AssiStep er nå tilgjengelig i mer enn 15 land og selskapet har doblet omsetningen de siste to årene. Som en del av TOPRO kan vi å dra nytte av TOPROs omfattende distribusjonsnettverk og operasjonelle erfaring for å vokse og videreutvikle AssiStep i årene som kommer”, sier Halvor Wold, grunder og daglig leder i AssiTech.

AssiStep retter seg mot et relativt stort nisje-marked med solide vekstutsikter. Antall enheter solgt av AssiStep har vokst med mer enn 30% p.a. i gjennomsnitt de siste 3-4 årene hvor økende eksportvolumer har vært den primære driveren. Som en del av TOPRO-gruppen vil AssiTech-grunderne fortsette å utvikle og jobbe med AssiStep.

AssiStep søknad til hjelpemiddelsentralen
AssiStep
Assitech AS - Nordic Independent Living Challenge award
Gründerne bak AssiStep
TOPRO

TOPRO har vært en anerkjent produsent og leverandør av rullatorer og andre ganghjelpemidler i mer enn 30 år. I 2018 kom Serendipity Partners og Investinor inn som hovedeiere av TOPRO.

“AssiTech og TOPRO er begge utmerkede eksempler på norske virksomheter som har lykkes med å utvikle og produsere kvalitetsprodukter for eksport i konkurranseutsatte nisje-markeder. Både TOPROs premium rullatorer og AssiStep er viktige produkter for å hjelpe en aldrende befolkning med å holde seg aktive og bli boende i eget hjem lengst mulig. Dette representerer en enorm gevinst fra et samfunnsøkonomisk og velferdsperspektiv”, sier Egil Bodd, styreleder i TOPRO and managing partner i Serendipity Partners.

TOPRO selger rundt 100,000 rullatorer årlig i mer enn 25 land, og er den ledende utvikleren og produsenten av premium rullatorer globalt.

“AssiStep passer særdeles godt inn i TOPRO og vil ytterligere styrke vår posisjon som en ledende leverandør av anerkjente og innovative ganghjelpemidler og velferdsteknologi. Som en del av TOPRO er vi trygge på at AssiStep har de beste forutsetninger for å synliggjøre det store potensialet som ligger i dette produktet”, sier Thomas S. Wrede-Holm, styremedlem i TOPRO og investeringsdirektør i Investinor.

Om AssiTech:

AssiTech utvikler og produserer AssiStep – et innovativt ganghjelpemiddel for trapper. AssiStep hjelper brukeren å leve et mer aktivt og uavhengig liv i hverdagen, og reduserer behovet for ekstern hjelp. AssiStep har vunnet flere internasjonale design-priser og selges i mer enn 15 land. Selskapet er lokalisert i Trondheim.

www.assistep.com

Om TOPRO:

TOPRO er en verdensledende utvikler og produsent av ganghjelpemidler – premium rullatorer for innendørs og utendørs bruk, gåbord, kjøreramper, løfte- og hvilestoler og andre hjelpemidler for hjemmet. TOPROs rullatorer er kjent for sitt design, brukervennlighet og høye kvalitet, og selges i mer enn 25 land. Lokal produksjon og nærhet til hovedmarkedene gjør at TOPRO kan levere bærekraftige og kvalitetssikre produkter. TOPRO har sitt hovedkontor og produksjonsanlegg på Gjøvik.

www.topromobility.com

Produktbilder

TOPRO Troja2 G Premium
Topro Troja 2G
AssiStep
Kontaktpersoner:


Asbjørn Eskild, +47 905 63 304 / asbjorn.eskild@topro.no

Halvor Wold, +47 995 60 130 / halvor@assistep.no