Send oss en forespørsel
Kontakt meg:
Vi tar kontakt så snart som mulig. Ha en fin dag!
Lurer du på noe? Ring oss:
Hold nede cmdctrl tasten og trykk +/-
Forside -> Historier -> «Hvis Jeg Ikke Hadde Fått AssiStep Kunne Jeg Ikke Sovet Sammen Med Kona Mi i 2.Etasje» – Edmund (77)

Historier

«Hvis jeg ikke hadde fått AssiStep kunne jeg ikke sovet sammen med kona mi i 2.etasje» – Edmund (77)

Lesetid ca 3 min. Publisert 20.06.2018
Edmund (77) har bodd i trønderlånet sitt hele livet, og det siste han ønsker er å måtte flytte. Etter å ha tilrettelagt hjemmet, og med god hjelp av kona, klarer han å mestre hverdagen i eget hus.
Heldigvis kan jeg fortsette å bo hjemme – det er kjempeviktig for meg.
Edmund (77)

Edmund (77) bor i et typisk «trønderlån» på en hyggelig gård, noen mil inn i skogene fra Snåsa sentrum. Det er langt mellom naboene her, men ønsket om å fortsette å bo i huset sitter sterkere enn det meste annet.

Før i tida pleide Edmund å gå lange turer i skog og mark med hundene sine. Dessverre har helsen gjort at dette har blitt vanskeligere med tiden. Edmund ble rammet av et hjerneslag for 10 år siden, og har derfor utfordringer med balansen og mobiliteten i- og utenfor hjemmet sitt.

  • "Heldigvis kan jeg fortsette å bo hjemme – det er kjempeviktig for meg."

Når vi besøker Edmund og kona har han brukt AssiStep i ca 1 år, og han har mange lovord åkomme med.

  • "Vi har hatt mange andre i kommunen som har vært innom oss for å se på AssiStep,siden jeg var den første i Snåsa som fikk det montert. Etter at jeg fikk det montert hardet nå kommet flere i Snåsa som også har fått det i sitt eget hjem. Det synes jeg erlitt artig å tenke på. Den er jo så smart!"

Erfaringene Edmund deler er udelt positive. Han går trappen 3-4 ganger hver dag, holder segi aktivitet, og kan fortsatt sove sammen med kona sin i 2.etasje.

  • "Uten AssiStep’en i trappa hadde det ikke gått. Jeg sliter med balansen, så det å hanoe fast og trygt å holde meg i er til stor hjelp, særlig på vei ned."

Hvorfor velge AssiStep?

Designet for hjemmet ditt

AssiStep er designet og utviklet av ingeniører og industridesignere med utspring fra Norges ledende tekniske Universitet - NTNU. AssiStep er designet for å gli inn i hjemmet ditt – det er en diskret løsning, og når håndtaket foldes inn, ser den omtrent ut som en vanlig håndlist.

Holder deg trygg og aktiv

AssiStep er testet og sertifisert av anerkjente TÜV i Tyskland, og møter alle funksjonelle og sikkerhetsmessige krav.

Kan tilpasses de fleste trapper

AssiStep er designet for å lett kunne tilpasses din trapp, og kan monteres i både rette trapper, svingtrapper og trapper med repó.

Kan søkes som hjelpemiddel

AssiStep kan søkes om fra NAV Hjelpemiddelsentralen, og om søknaden innvilges, kan AssiStep bli montert uten egenandel. Kontakt din kommunale Ergoterapeut for mer veiledning.