Send oss en forespørsel
Kontakt meg:
Vi tar kontakt så snart som mulig. Ha en fin dag!
Lurer du på noe? Ring oss:
Hold nede cmdctrl tasten og trykk +/-
Forside -> Nyheter

Nyheter

Lesetid ca 3 min. Publisert
26.08.2021

TOPRO styrker vekstutsikter ved kjøpet av AssiTech og deres innovative ganghjelpemiddel for trapper, AssiStep

Gjøvik, (27.august 2021). Topro Industri AS (“TOPRO”) annonserer i dag kjøpet av AssiTech AS (“AssiTech”) – utvikleren av AssiStep. AssiStep er designet og utviklet i Norge, og er et innovativt ganghjelpemiddel som hjelper brukeren å bevege opp og ned trapper. Ved å gjør det mulig for personer å holde seg aktive og bo i sitt eget hjem lengst mulig adresserer AssiStep et stort og voksende marked.

Les hele nyheten
Lesetid ca 2 min. Publisert
15.09.2020

3 Tiltak for å Forebygge Fall i Trapp

Hvert år er det 30.000 nordmenn som må søke medisinsk hjelp etter hoftebrudd og andre skader som følge av fall i trapp. I denne artikkelen skal vi se på aktuelle tiltak for å kunne hindre at du eller dine nærmeste faller i trappen og konsekvensene av dette.

Les hele nyheten
Lesetid ca 4 min. Publisert
04.09.2019

Trappehjelpemiddel For Barn Med Cerebral Parese

Før måtte Peder (8 år) krabbe og få hjelp for å komme opp trappa til soverommet hjemme. Med hjelpemiddelet AssiStep går han opp og ned alene.

Les hele nyheten
Lesetid ca 2 min. Publisert
12.09.2018

Med Trappeassistent Som Rehabilitering: -Den Var Stødig Å Gå Med

Jakob Rønningen hadde ingen betenkeligheter med å prøve først da trappeassistenten AssiStep ved sykehjemmet kunne tas i bruk. -Den var stødig og fin. Jeg følte meg sikker, sa han etter en tur opp, og en tur ned.

Les hele nyheten
Lesetid ca 8 min. Publisert
11.09.2018

Forbedre Mobiliteten Din Og Gå Tryggere

De beste tipsene for å holde deg aktiv gjennom målrettet trening i hverdagen

Les hele nyheten
Lesetid ca 3 min. Publisert
04.09.2018

Torstein Tar Trappa På Lamarktunet

91 år gamle Torstein Lien er litt skrøpelig til beins, men nå har han fått en fin mulighet til å trene trappegåing. Det er montert en trappeassistent på Lamarktunet som skal være til utprøving i et år framover.

Les hele nyheten
Lesetid ca 6 min. Publisert
31.08.2018

▷ Trappetrening Og Rehabilitering

Rehabilitering er mer vellykket desto raskere mobiliseringen begynner. Og behandlingen i dag forsøker å legge til rette for en normal hverdag for brukerne på et tidligst mulig stadium fordi menneskene våre er sosiale vesener. Deltakelse i sosiale anledninger og hverdagen er viktig for en rask rehabilitering.

Les hele nyheten
Lesetid ca 2 min. Publisert
27.08.2018

Nå Kan Fredrik Gå Trappa Alene Igjen

Ergoterapeutene i Levanger kommune mener den nye “trapperullatoren” kan bidra til at flere eldre kan fortsette å bo hjemme.

Les hele nyheten
Lesetid ca 3 min. Publisert
24.08.2018

De Fleste Ulykker Skjer i Hjemmet. Det Ville Seks Gründere i Trondheim Gjøre Noe Med.

Rundt 50 personer dør hvert år i Norge fordi de faller i trapper. I tillegg må rundt 30.000 hvert år søke medisinsk hjelp etter hoftebrudd og andre skader. Det var de harde fakta studentene ved NTNUs Entreprenørskolen sto overfor i 2012 og 2013. Halvor Wold og medstudentene jobbet i en uke med problemstillingen, og ble slått av omfanget. Det har resultert i den prisbelønte trappeassistenten AssiStep.

Les hele nyheten
Lesetid ca 3 min. Publisert
23.08.2018

▷ Skapte Eget Levebrød

Teknologihovedstad nummer en, Trondheim, er et arnested for unge gründere. Forrige onsdag ble AssiStep installert ved Aure sykehjem. Et hjelpemiddel som gjør det lettere å gå i trapper.

Les hele nyheten
Lesetid ca 4 min. Publisert
22.08.2018

Unge Gründere Utvikler Nye Hjelpemidler

De hadde besteforeldre som hadde problemer med å gå trappene. Dette trigget tre unge gründere i Trondheim til å utvikle et nytt hjelpemiddel som gjør det mulig å gå trygt i trappen og bidrar til å opprettholde viktige funksjoner.

Les hele nyheten
Lesetid ca 6 min. Publisert
21.08.2018

Trygg i Trappen

Hver tredje person over 65 år har minst en fall-episode per år i Norge. Konsekvensene av et fall er ofte forskjellige og kan være alvorlige, spesielt for eldre mennesker. Det er heldigvis noe man kan gjøre for å forebygge fall, og sikre trygg gange både på flatmark og i trappen.

Les hele nyheten
Lesetid ca 4 min. Publisert
20.08.2018

▷ Trappehjelper Gjør Dagen Lettere

MALVIK: Tommy Jørstad opplevde trappa som et stort hinder i hverdagen. Balansen var dårlig, og knærne truet med å svikte. Men med soverom og baderom i andre etasje må trappa forseres flere ganger daglig. –Jeg var rett og slett redd for å bruke trappa, sier Tommy Jørstad, der han sitter i stua.

Les hele nyheten
Lesetid ca 4 min. Publisert
03.08.2018

Hvilke Alternativer Finnes Til Trappeheis?

Mange opplever etterhvert som de blir eldre eller får ulike typer sykdommer at trappa i hjemmet blir stadig mer utfordrende. Trappeheis kan man normalt søke om via NAV Hjelpemiddelsentralen, og i denne artikkelen vil vi se på hvordan dette fungerer og hvilke alternativer som finnes til trappeheis og prisen på dette.

Les hele nyheten
Lesetid ca 6 min. Publisert
29.07.2018

Hvilke Hjelpemidler Tilbyr Hjelpemiddelsentralen?

NAV Hjelpemiddelsentralen har utrolig mange gode produkter som kan gjøre hverdagen din lettere. Det er derimot ikke alltid like lett å manøvrere seg frem til hjelpemiddelet man leter etter blant produktene de tilbyr. Her er noen råd på veien.

Les hele nyheten
Lesetid ca 6 min. Publisert
28.07.2018

Hjelpemidler For Eldre - Våre Anbefalinger

Mange eldre opplever dessverre vanskeligheter med gangfunksjonen. NAV Hjelpemiddelsentralen har mange produkter som kan være til god hjelp. Vi anbefaler hjelpemidler som både gir deg støtte og hjelper deg til å være aktiv i hverdagen.

Les hele nyheten
Lesetid ca 3 min. Publisert
25.06.2018

Våre Tips For Å Søke Om AssiStep Via Hjelpemiddelsentralen

Vi får ofte spørsmål om hvordan du går frem for å søke om AssiStep via en av NAVs Hjelpemiddelsentraler. Her viser vi deg hvordan du gjør dette, og noen tips til selve søknadsprosessen.

Les hele nyheten