AssiStep | Om selskapet
$ Send oss en forespørsel
Hold nede cmdctrl tasten og trykk +/-
Forside -> Om selskapet

Vår historie

AssiStep er utviklet av noen av landets beste teknologer fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Å bo i sitt eget hjem livet ut er noe de fleste av oss ønsker. Vi i Assitech utvikler nye og innovative løsninger som gjør dette mulig

Det de fleste av oss tar for gitt, kan gi enorm mestringsfølelse for andre

Når vi monterte AssiStep hos Peder (6) sommeren 2017 var det mange som var skeptisk. Peder hadde aldri gått trapp alene, uten støtte fra en voksen før. Det å se han ta den første prøveturen med AssiStep – alene - er den største motivasjonskilden vi kan ha i målet om å gjøre AssiStep tilgjengelig for alle som har behov for det.

For oss handler det om livskvalitet og mestring. Det å kunne bevege seg fritt i sitt eget hus, på en trygg og aktiv måte er det vi brenner for. Hjelpemidler skal i så stor grad som mulig stimulere til å opprettholde de funksjonene du allerede har – og ikke frata deg viktige kilder til aktivitet.

Gutt med CP kan endelig gå i trapp med trappehjelperen AssiStep

Vi startet arbeidet med å utvikle AssiStep som studenter på NTNU tilbake i 2012. Målsetningen var å lage et helt nytt og revolusjonerende ganghjelpemiddel som gjør at flere kan bli boende i sitt eget hjem så lenge som de selv ønsker.

Resultatet var den prisvinnende trappeassistenten AssiStep.

Etter en omfattende utviklingsprosess sammen med brukere og terapeuter, ble AssiStep i 2015 testet og sertifisert av det anerkjente sertifiseringsorganet TÜV i Tyskland – og AssiStep kunne lanseres på markedet.

Bilde fra TÜV-sertifisering
Bilde fra TÜV-sertifisering

Etter lanseringen har vi reist Norge både på langs og tvers for å vise frem hva AssiStep kan gjøre for folk. Vi har vært innom utallige rehabiliteringssentre, kommuner, terapeuter og personer som har glede av AssiStep i hverdagen sin. Dette har resultert i mye oppmerksomhet, blant annet når Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit selv fikk prøve AssiStep, til stor begeistring.

Siden den gang har mye skjedd. Selskapet holder fortsatt til i hjertet av Trondheim, og har produktutvikling og produksjon under ett tak i nye lokaler på Lade. AssiStep er nå tilgjengelig i mange europeiske land, og vi utvider stadig til nye markeder.

Vi tror at det kan gjøres mer for å gjøre folk selvhjulpen i hverdagen. De aller fleste ønsker jo å klare seg mest mulig selv, uten hjelp fra andre. AssiStep er vårt bidrag til å skape et mer aktivt og tryggere samfunn, for de som har utfordringer med trappa.

Selskapet består i dag av teknologer og ingeniører som brenner for å skape trygge løsninger som gjør deg i stand til å bli boende i ditt eget hjem
Selskapet består i dag av teknologer og ingeniører som brenner for å skape trygge løsninger som gjør deg i stand til å bli boende i ditt eget hjem
Gründerne bak AssiStep

Kontakt oss:

PRODUSENT
Assitech AS

Jarleveien 12
7041 Trondheim

Telefon: +47 995 60 130
E-post:
norge@assistep.no
Internett: www.assistep.no

Org.nr: 813 727 102

DISTRIBUTØR
Hepro AS

Øvermoan 9
8250 Rognan

Telefon: +47 46 74 55 55
E-post: marked@hepro.no
Internett: www.hepro.no

Org.nr: 937 162 103